dar contrar unora dintre aceste titluri înfricoșătoare, realitatea când și de ce sars – cov – 2 (adică

dar contrar unora dintre aceste titluri înfricoșătoare, realitatea când și de ce sars – cov – 2 (adică

Dacă încercați pe cizme și vă îndreptați greutatea înainte pe mingea picioarelor dvs. sau îi determinați pe tootsies să se înghesuie în cutia de la picioare, acesta este un semn de povestire că sunt prea mari pentru a se califica ca fiind confortabil sau aprobat de podiatri. Povești înrudite Când am aflat că The Birthdate Co. face o carte personalizată bazată pe diagrame individuale de naștere, primul meu gând a fost că am cel puțin 20 de prieteni care au nevoie de ea. Al doilea meu gând a fost că am nevoie. Chiar acum. Fericirea este pe scurt în acest an, iar cartea de naștere făcută la comandă (115 dolari) este o bucurie pură.

Dacă nu sunteți familiarizat cu Birthdate Co., a devenit un fel de faimos pentru a face lumânări personalizate concepute, înțelepte cu parfum, bazată pe data de naștere a individului și însoțită de lecturi de personalitate care combină aspecte ale astrologiei, tarotului și numerologiei. Ați putea spune că este cel mai perfect cadou de ziua de naștere din lume. Noua carte ia aceeași idee și o extinde într -o carte de peste 70 de pagini de Intel personalizat, pe baza datei de naștere, precum și pe graficul tău unic de naștere astrologică, trasată din momentul în care te -ai născut. . Oferă o perspectivă asupra personalității și a căii dvs. bazate pe mult mai mult decât pe semnul tău de soare și este personalizat la comandă (deci nu, nu doar trag generic Intel de pe un raft și îți bate numele pe el). Hardcover -ul este menit să fie o carte de masă de cafea, așa că este minunat să te uiți și la asta – ceea ce este minunat pentru că intenționez să -i dau pe a mea fiecărei perspective romantice, așa cum este necesară citirea.

ca o atingere adăugată super dulce, Există, de asemenea, o pagină de dăruire personalizată disponibilă dacă doriți să vă un tribut și mai special pentru norocosul destinatar.

Birthdate Co. știe cu siguranță ce face, deoarece cartea și -a uzurpat cu adevărat lumânarea ca Cel mai perfect cadou creat vreodată pentru pasionații de astrologie. Îmi imaginez că compania este pe cale să fie foarte, foarte ocupată să aducă o mică direcție – și multă bucurie – fanilor artelor ezoterice.

oh salut! Arăți ca cineva care iubește antrenamentele gratuite, reduceri pentru mărci de wellness de ultimă oră și exclusiv bine+conținut bun. Înscrieți -vă pentru Well+, comunitatea noastră online de wellness insideri și deblocați recompensele instantaneu.

Introduceți adresa de e -mail Etichete: astrologie, sfaturi de îngrijire de sine, sănătate spirituală Redactorii noștri selectează în mod independent aceste produse. Efectuarea unei achiziții prin legăturile noastre poate câștiga bine+o comisie bună. Probabil că ați citit multe despre noile tulpini ale coronavirusului care se croiește în întreaga lume în aceste zile, din Brazilia până în Africa de Sud. De asemenea, probabil ați auzit, de asemenea, o mulțime de scrieri de mână asupra posibilității ca aceste mutații să facă vaccinurile noastre să se mute la fel cum începem în sfârșit să creștem programele de vaccinare. Dar, contrar unora dintre aceste titluri înfricoșătoare, realitatea când și de ce SARS-CoV-2 (adică romanul Coronavirus) mută și ceea ce înseamnă pentru vaccinuri este mult mai nuanțat-și probabil nu este ca Doomsday, așa cum ar putea avea unele acoperiri de știri tu crezi. Am vorbit cu virologi de top pentru a despacheta tot ce trebuie să știți despre diferitele tulpini ale Covid-19, și iată ce au avut de spus:

cum și de ce virușii mută

când vă îmbolnăviți cu un Virus ca romanul Coronavirus, „Nu este chiar un singur virus [particule] care te infectează. Este o populație de viruși ”, explică Richard Kennedy, doctorat, virolog și cercetător de vaccinuri la Clinica Mayo din Rochester, MN. S -ar putea să vă infectați cu 100 sau chiar 10.000 de particule virale diferite. Fiecare particulă are propriul său cod genetic ușor diferit, la fel ca oricare două persoane au coduri genetice ușor diferite.

Modificări ale acestui cod se întâmplă doar atunci când virusul se reproduce – AKA face copii de la sine pentru a supraviețui. Pentru a se reproduce, un virus are nevoie de două lucruri: o celulă umană (a cărei utilaje îl împiedică să se ajute să se reproducă) și o enzimă specifică pe care o aduce pentru a -și copia genomul (esențial pentru procesul de replicare). Această enzimă acționează ca un fotocopier ieftin, explică dr. Kennedy. „Fotocopiatorul acela nu este unul cu adevărat bun. Face greșeli la stânga și la dreapta ”, adaugă el. Aceste greșeli genetice ajung să fie codificate în genomul tuturor noilor viruși create în acea celulă infectată.

Povești conexe Mutarea mai bună pe tot parcursul zilei este la fel de bun pentru un motiv pentru a lucra ca și a dori să se simtă mai puternic sau să ajungă la un record personal. [Având] alinierea posturală adecvată vă permite să lucrați mai eficient cu mai puțină oboseală și încordare asupra corpului dvs., explică Colette Dong, fondatorul Ness. Gândiți -vă la o mașină cu o roată din aliniere. Nu ar conduce la fel de bine sau nu va dura atât de mult în comparație cu o mașină cu toate cele patru roți aliniate la locul potrivit. Având în vedere că mulți dintre noi avem obiceiuri care ne aruncă postura din Whack (citiți: perioade prelungite de comportament sedentar și purtând încălțăminte cu sprijin minim), este comun ca mușchii noștri să se slăbească sau să se strângă, ca urmare. Aceasta înseamnă că trebuie să ne concentrăm asupra mușchilor noștri posturali în antrenamente.

Enter: Good Moves Moves 10 Minute Dancer Arms Workout Video cu Colette Dong, care lucrează pentru a consolida partea superioară a corpului și miezului; La rândul său, acest lucru ajută la îmbunătățirea posturii noastre în timp. În calitate de Erin Policelli, un kinetoterapeut și fondator al Kineticilor Stretch din Atlanta, a spus anterior Well+Good, o rezistență de miez îmbunătățită poate ajuta la menținerea coloanei vertebrale în creștere sau extinsă. Dacă vă gândiți la forța constantă a gravitației care ne trage, mușchii coloanei vertebrale sunt necesari pentru a lucra constant pentru a ne menține în poziție verticală. De aceea, un nucleu puternic poate ajuta la prevenirea durerilor de spate și, de asemenea, aveți nevoie de un nucleu puternic pentru o postură și sprijin bun.

este nevoie de timp, repetare și izolare lentă și construind anumiți mușchi mai mici pentru a face cu adevărat mușchi mai mici pentru a Începeți să vedeți o diferență în alinierea dvs. În timp ce multe antrenamente sunt menite să fie făcute doar cu greutatea corporală, acesta necesită greutăți de mână pentru a o face și mai eficientă. Greutatea adăugată vă va provoca să vă mențineți coastele tricotate și, la rândul lor, să vă consolidați miezul pentru a preveni o balansare înapoi, iar presa aeriană va ajuta la întărirea umerilor pentru a menține postura umărului înainte în gol, explică Dong. Sunteți gata să începeți? Urmați împreună cu acest antrenament de 10 minute de dansator pentru a vă îmbunătăți postura și a vă distra în timp ce faceți acest lucru:

Oh, salut! Arăți ca cineva care iubește antrenamentele gratuite, reduceri pentru mărcile de wellness-fave-fave și exclusiv bine+conținut bun. Înscrieți -vă pentru Well+, comunitatea noastră online de wellness insideri și deblocați recompensele instantaneu.

Introduceți adresa de e -mail Experți la care se face referire Colette Dong Fondator, Ness Erin Policelli, Pt Terapeut fizic Jeff Brannigan Director de program, Stretch*D Etichete: antrenamente de dans În ianuarie, este timpul să -l luați ușor și să vă prezentați asupra obiceiurilor sănătoase cu care puteți trăi pentru o întreagă călătorie în jurul soarelui – și dincolo. Am solicitat ajutorul experților din industrie pentru a reda trei planuri de patru săptămâni concepute pentru a vă ajuta să vă mutați corpul, să mâncați mai durabil sau să vă arătați o anumită îngrijire iubitoare. Alegeți un plan – sau trei – și atingeți reîmprospătarea. Obțineți programul

la un moment sau altul, o figură de autoritate din viața dvs. a recitat probabil beneficiile intuitive ale stabilirii obiectivelor. ) Dar atunci când le combinați pe cele două și puneți obiective pe hârtie printr-o practică de rutină de a se stabili intenția, vă scrieți în esență calea către o concluzie pozitivă. Pentru a ajunge acolo, însă, este de multe ori util să folosiți jurnale de stabilire a intenției, dintre care cele mai bune sunt echipate cu prompturi clare concepute pentru a menține povestea personală înainte.

În acest articol

 • 01 Cum să faceți Utilizați un jurnal de stabilire a intenției
 • 02 Cele mai bune reviste de stabilire a intenției

În timp ce obiectivele tind să fie mai specifice și mai concrete decât intențiile-puteți intenționa să fiți mai prezenți cu Partenerul tău și are un obiectiv de a face o noapte de întâlnire cu ei în fiecare vineri, de exemplu-atât poate juca un rol într-un jurnal de stabilire a intenției. Dar, în special, împingându-vă să găsiți cuvinte pentru intențiile naturale mai nebuloase vă pot ajuta să vă asigurați că sunt aliniate pentru a îndeplini obiective tangibile, indiferent dacă sunt pe termen scurt sau lung. Intențiile ajută la crearea mai multă claritate și încredere în jurul obiectivelor și ne conectează la momentul prezent, spune antrenorul certificat de meditație și mindfulness, Liv Bowser, fondatorul companiei de fitness mental Liberate. Ca exemplu, stabilirea în mod regulat a unei intenții în jurul calmului ar susține în mod direct un obiectiv pentru a petrece o oră din fiecare duminică citind sau meditând.

intențiile ajută la crearea mai multă claritate și încredere în jurul obiectivelor și conectează -ne la momentul prezent. —Liv Bowser, fondatorul companiei de fitness mental Eliberate

Având în vedere că revistele de stabilire a intenției duble ca o înregistrare fizică a gândurilor tale, acestea pot fi un instrument util pentru urmărirea schimbărilor în timp. Puteți observa o evoluție a intențiilor dvs., spune psihologul Snehal Kumar, doctorat. S -ar putea să se schimbe pentru a fi mai aliniați cu lumea noastră actuală sau ar putea deveni mai nuanțați în timp. Sau, poate, observați că intenția care rămâne aceeași este cea care este cea mai dificilă de îmbrățișată și este posibil să fie nevoie să o practicați cu un partener sau un prieten de responsabilitate sau să discutați despre asta cu un terapeut, spune ea.

înrudit Povești Cu magazinul Well+Good, editorii noștri și-au pus anii de know-how pentru a lucra pentru a alege produse (de la îngrijirea pielii până la îngrijirea de sine și nu numai), pariază că îți va plăcea. În timp ce editorii noștri selectează în mod independent aceste produse, efectuarea unei achiziții prin linkurile noastre poate câștiga bine+o comisie bună. Cumparaturi fericite! Explorați magazinul

timp de trei zile, am pus la îndoială cum să încep o poveste despre dacă merită sau nu un toaster de 300 de dolari – scrierea și ștergerea LEDES. O linie de deschidere a început: poate că nu te -ai trezit în această dimineață și te -ai gândit, trebuie să revoluționez modul pe care îl toast, dar asta ar putea fi o greșeală. Un altul a folosit câteva lovituri și idiomuri și metafore ca o modalitate neplăcută de a spune că acest toaster este cel mai bun lucru de la pâine feliată. Dar cred că cel mai bun mod de a începe să vă spun de ce Balmuda Toaster (329 USD) merită prețul său este doar sărit în el. Vom?

sfat

cu magazinul de puț+bun, puteți adăuga acum produse în coșul dvs. chiar de pe această pagină. Doar faceți clic pe produsul de mai jos și mai multe detalii vor apărea într -o fereastră nouă. Apăsați „Adăugați în căruță” și voila! Asta e! Pe măsură ce citiți mai multe articole din magazin, puteți continua să adăugați produse în coș și să consultați când sunteți gata (căutați pictograma coșului din partea dreaptă a ecranului).

Balmuda Toaster – 329,00 USD

Acesta este cel mai bun toaster – oare. Toasterul conceput japonez folosește tehnologia cu aburi pentru a scăpa suprafața pâinii, în timp ce ține umiditatea în interiorul a ceea ce faceți. Într -adevăr: această tehnologie ajută la împiedicarea toastului să deguste ca un cruton, toate povestite, dar face și reîncălzirea lucrurilor o adiere. Legumele la grătar își țin forma – nu se întorc niciodată subțire – și sandvișurile devin toate topite – dar nu s -au uscat – așa cum ar fi la un sub magazin. Potrivit brandului, utilizarea acestei tehnologii cu aburi ajută, de asemenea, să scoată la iveală aroma alimentelor pe care le consumi, așa că pentru cei dintre noi – retrăgește mâna! – a cărui nivel de talent de gătit este la pâine prăjită, acesta este un avantaj mare.

În plus, toasterul are diferite moduri care sunt calibrate pentru alimente specifice, astfel încât să existe o reglare a temperaturii pe tot ceea ce gătiți. Când o utilizați, turnați o mică scurgere de apă în gaura de chei care se află în partea de sus a mașinii și apoi selectați din modul de pâine artizanală, pâine sandwich, pizza, patiserie sau modul de cuptor, în funcție de ceea ce faceți. Acest lucru vă asigură că pâinea prăjită devine plină de artă: pizza de o zi devine indistinguibilă din noaptea precedentă, iar croissantele sunt atât de calde și fulgiu și unt, încât te vei simți ca și cum ai ieși dintr-o brutărie din Paris.

povești conexe Aproape fiecare clasă idealica farmacia dona Pilates Mat pe care am luat -o vreodată a inclus rularea clasică ca un exercițiu cu bile. Rularea înainte și înapoi arată destul de ușor, dar necesită o mulțime de echilibru și rezistență abdominală pentru a -și face treaba corect. Așadar, când am încercat o versiune uniformă de la Keoni Hudoba, creatorul Corentine, să spunem doar că oblicii mei erau pe foc.

Într-un episod trecut de Good Moves, Hudoba a introdus C-Crunch Rock. În loc să te rostogolești înainte și înapoi, te întrerupeți de fiecare dată când veniți cu picioarele care se plimbă deasupra solului. Apoi, păstrându -ți echilibrul și rămânând cât mai mult posibil (ceea ce este mai greu decât arată, TBH), răsuciți o parte la alta. După ce ai experimentat o arsură de bază la nivelul următor, primești o mică ușurare-și un masaj frumos din spate-ca și când te întorci, doar pentru a face înapoi și a o face din nou.

ca să te rostogolești ca o minge , roca C-Crunch necesită un control complet al corpului. Fără ea, mingea ta cu siguranță nu se va rostogoli. Odată ce obțineți atârnarea acestuia, este un mod incredibil de eficient de a oferi miezului dvs. o arsură suplimentară la sfârșitul antrenamentului. Iată cum spune Hudoba să meargă despre asta.

Cum să faci o stâncă C-Crunch cu Twist

 1. Începeți pe spate cu picioarele îndoite.
 2. Crunch -ul corpului superior, aducându -ți coatele în genunchi.
 3. Blocă -te, găsindu -ți echilibrul în timp ce ții coatele în genunchi cu picioarele trecând câțiva centimetri de pe pământ.
 4. Ținând degetele împreună, completați patru răsuciri oblice (dreapta, stânga, dreapta, stânga) înainte de a vă întoarce în centru.
 5. lipiți -vă coatele înapoi în genunchi și rotiți -vă înapoi. În momentul în care umerii tăi se întâlnesc cu covorașul, se rostogolește și repetă cele patru răsuciri oblice. Dacă aveți probleme de echilibrare, puteți coborî picioarele spre covoraș.
 6. Repetați de câte ori doriți, apoi terminați ținând în vârf și făcând o ardere oblică de 20 de secunde oblice În timp ce vă păstrați formularul.
 7. În continuare, încercați acest antrenament AB mai mic:

  Oh, salut! Arăți ca cineva care iubește antrenamentele gratuite, reduceri pentru mărcile de wellness-fave-fave și exclusiv bine+conținut bun. Înscrieți -vă pentru Well+, comunitatea noastră online de wellness insideri și deblocați recompensele instantaneu.

  Introduceți adresa de e -mail Experți la care se face referire Keoni Hudoba Trainer cu sediul în New York Etichete: sfaturi de fitness, antrenamente de antrenament HIIT, Pilates

  Michael Hornig, un instructor de fitness din New York, este folosit să se trezească devreme. Înainte de pandemie, alarma lui va exploda la 4 a.m., un timp de trezire crud, dar familiar. Până la 5:30 a.m., el și-ar învăța prima clasă în Manhattan, la aproximativ un drum de o oră de la domiciliul său. Restul zilei sale ar fi plin de cursuri de studio – a urcat în jurul orașului să predea la mai multe SLT, Flywheel și F45 Studios – și sesiuni de pregătire privată cu clienții. A fost o grind pe care mulți antrenori din New York ar putea să se raporteze. Dar primăvara trecută totul s-a schimbat.

  Pandemia Covid-19 a închis mii de studiouri de fitness și săli de sport și multe lanțuri naționale, inclusiv sporturi flywheel și 24 de ore de fitness, au fost nevoiți să depună pentru faliment.